aminfo
Your Cart

Politica de livrare

MECANISMUL DE COMANDA SI LIVRARE A DEVIZULUI ESTIMATIV ESTE UNUL FOARTE SIMPLU SI CONTINE
6 PASI DE BAZA :

- Completare formular solicitare evaluare cu toate datele necesare   – o face clientul
- Plata initiala (PLATA START 39 RON) cu rol de ordin incepere evaluare  – o face clientul
- Evaluare specializata – proces lucru evaluare propriu-zis (doar dupa confirmare plata initiala) - AMINFO SRL                               
- Informare client pentru plata finala a devizului estimativ - AMINFO SRL
- PLATA FINALA , plata devizului estimativ final (2.9% din valoare deviz)  – o face clientul
- LIVRARE DEVIZ ESTIMATIV ( doar dupa confirmare plata finala !)

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru sunt acceptate doar dupa plata initiala , PLATA START, ce are rol de ordin pentru inceperea lucrarii de evaluare.Procesul de evaluare  incepe cu conditia ca plata initiala, PLATA START, sa fie confirmata!    Comenzile înregistrate care nu sunt insotite de confirmarea platii initiale, NU SUNT LUATE IN CONSIDERARE, pana in momentul confirmarii platii !


Dupa finalizarea procesului de evaluare si intocmirea DEVIZULUI ESTIMATIV FINAL, societatea nostra va informa clientul cu privire la posibilitatea achizitionarii acestuia prin PLATA FINALA , cu prêt de achizitie de 2.9% din  valoarea devizului .


Se vor emite doua facturi separate , una pentru plata initiala (inregistrare ordin incepere evaluare AMINFO) si a doua pentru plata finala (evaluare propriu-zisa) , ambele pe numele solicitantului (clientului).


LIVRARE DEVIZ ESTIMATIV :
Dupa achitarea pretului devizului final si confirmarea platii acestuia, AMINFO SRL va trimite ( va livra) clientului DEVIZUL ESTIMATIV FINAL pe calea aleasa de catre client: ONLINE( fara costuri ), POSTA ROMANA (costuri de livrare suportate de catre client), CURIER RAPID(costuri suportate de catre client).
Comenzile cu valoare (factura finala) peste 500 ron sunt exceptate de la plata transportului, indiferent de varianta de transmitere aleasa de catre client!
 
Costuri şi metode de expeditie (livrare):
ONLINE – GRATUIT
CURIER RAPID- COMENZI CU VALOARE FACTURATA ,FINALA ,SUB 500 RON (COSTURI SUPORTATE DE CATRE CLIENT IN FUNCTIE DE CURIERUL ALES)
POSTA ROMANA - COMENZI CU VALOARE FACTURATA ,FINALA ,SUB 500 RON (COSTURI SUPORTATE DE CATRE CLIENT IN FUNCTIE DE CURIERUL ALES)


PENTRU COMENZILE A CAROR VALOARE , FACTURATA, FINALA, DEPASESC 500 RON, TOATE COSTURILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE SOCIETATEA NOASTRA AMINFO SRL!
 

Datorită faptului că livrarea se poate face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi !


Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea fizica a comenzilor la adrese din afara României !


Orice modificare a acestei politici va fi adusa la cunostinta  clientilor  imediat, pe caile de comunicatie posibile !