aminfo
Your Cart

Politica de anulare

POLITICA ANULARE COMANDA


Prezenta politica se aplica tuturor comenzilor care se incadreaza la una din conditiile de mai jos:

 • Nu s-a efectuat PLATA INITIALA ( plata start cu rol de ordin interogare baza date si incepere proces evaluare) intr-un interval de timp rezonabil (maxim 30 zile calendaristice).
  Comenzile fara confirmarea platii initiale in maxim 30 zile calendaristice se sterg din sistem fara a mai fi instiintat (informat) clientul .
 • Nu s-a efectuat PLATA FINALA (plata deviz estimativ final) intr-un interval de timp rezonabil. Clientul va fi informat imediat ce este finalizat devizul si are obligatia sa faca plata finala daca doreste achizitionarea acestuia . AMINFO SRL se obliga sa informeze clientul despre finalizarea devizului in cel mai scurt timp posibil  (max 48 ore de la finalizarea acestuia).
  Comenzile fara confirmarea platii finale in maxim 30 zile calendaristice se sterg din sistem fara a mai fi instiintat(informat) clientul.
  Toate comenzile anulate din aceasta cauza atrag dupa sine pierderea valorii platii initiale( PLATA START) efectuata de catre client , ca ordin de interogare a bazei de date si incepere a procesului de evaluare( nu va putea fi recuperata de catre client sub nici o forma).
 • Modelul de autovehicul pentru care se solicita evaluarea nu se gaseste in programele de evaluare specializate din dotarea AMINFO SRL . In acest caz se va returna valoarea platii initile (PLATA START) clientului in cel mai scurt timp posibil( maxim 14 zile calendaristice).
 • Datele de identificare si pozele solicitate de catre AMINFO SRL clientului , necesare procesului de evaluare, nu sunt transmise ,nu sunt complete sau sunt ilizibile cand sunt transmise ( fara a fi corectate , retransmise corespunzator) .
 • Alte cauze sau circumstante care ingreuneaza sau pun AMINFO SRL in imposibilitatea de a efectua evaluarea (care nu tin de capacitatea si disponibilitatea AMINFO de a procesa cererea de evaluare).


Politica de anulare nu inseamna excluderea clientului din baza de date AMINFO SRL , ci doar stergerea comenzii in cauza pentru care nu se poate face evaluarea.
Orice modificare adusa acestei politici va fi adusa la cunostinta clientilor imediat , pe caile de comunicatie posibile !