aminfo
Your Cart

Despre AMINFO

AMinfo, un concept nou

AMinfo este un concept nou dedicat celor mai putin familiarizati cu fenomenul ,,reparatii auto’’ (reparatii periodice ale autoturismului, remediere defectiuni sau reparatii dupa un eveniment rutier nefericit, daune auto , asigurari,alte informatii necesare cand esti posesor sau conducator de autoturism ).

Ce raspunsuri poti primi de la noi:
1.    Cat  costa o lucrare mecanica in service autorizat ?
Ex: inlocuit distributie, revizie filtre si ulei,  inlocuit chit ambreiaj, inlocuit suspensie, inlocuit discuri si placute frana , etc…
2.    Ce valoare are reparatia dupa un eveniment rutier nefericit (dauna auto) ?
Ex : inlocuit elemente caroserie ,inlocuit parbriz, vopsit elemente caroserie,remediat defectiuni mecanice rezultate din dauna, etc...
3.    Cat de corecta este evaluarea facuta de reprezentantul societatii de asigurare?


Mecanismul de funtionare este foarte simplu !


Sunt cateva etape scurte de parcurs si dureaza doar cateva minute:
A.    Ne oferi datele necesare evaluarii (talon auto-obligatoriu , constatare daune-in cazul evaluarii daunelor).
B.    Incarci in sistem cateva poze cu auto daca este nevoie ( in cazul daunelor ne ajuta foarte mult pentru o evaluare cat mai corecta).
C.    Faci solicitarea de care ai nevoie .
D.    Primesti un deviz estimativ CORECT SI REAL  in cel mai scurt timp posibil ( max 24 h) .


Consilierii nostri sunt specilisti in domeniul auto si daune auto , au o experienta vasta si vechime in acest domeniu, culeg date corecte si reale din piata si folosesc pentru evaluare programe de identificare si evaluare recunoscute si agreate de RAR , UNITATILE REPARATOARE SI SOCIETATILE DE ASIGURARE (AUTODATA, AUDATEX,EUROTAX).

Fiecare caz in parte este studiat si evaluat conform celor mai bune standarde !

EVALUARILE DAUNELOR AUTO se face in programe dedicate si recunoscute (si in instanta se pot folosi) de SOCIETATILE DE ASIGURARE, UNITATILE REPARATOARE si RAR , respectand normele si cerintele fiecarei societati de asigurare in parte.


EVALUARILE LUCRARILOR DE REPARATII SIMPLE( NU DAUNE AUTO) se  fac tinand cont de solicitarile tale si de circumstantele in care doresti evaluarea  :pret manopera local, calitate piese( low, medium, premium).


Pe langa caracteristica principala de evaluare a daunelor sau a lucrarilor de reparatii auto , platforma AMinfo iti ofera multe alte informatii si conexiuni de care ai nevoie nevoie cand conduci sau esti posesor de autoturism:
✅ consiliere specializata in cazul unui eveniment rutier( exp: intocmire constat amiabil )
✅ platforma tractare auto
✅ verificare serie sasiu autoturism
✅ starea drumurilor in Romania
✅ programari RAR, ITP, INMATRICULARI
✅ programare ruta calatorie, etc…


SUNT INFORMAT ! SUNT PROTEJAT !